Nieuwe trailer voor The Fall Guy valt binnen!

Zijn roze activiteiten voor Barbie heeft Ryan Gosling helemaal achter de rug. Nu maakt hij zich op om zijn rol in The Fall Guy te ondersteunen. De nieuwe langspeelfilm van David Leitch (Bullet Train) is losjes gebaseerd op de gelijknamige tv-serie uit de jaren 1980 (toen met Lee Majors) en speelt vanaf 24 april in de zalen.

Goslings hoofdpersonage in The Fall Guy is Colt Seavers, een stuntman die elke dag opnieuw lijf en leden waagt om spektakel te creëren voor de camera. Tijdens zo’n filmopname kruist hij het pad van een beloftevolle cineaste genaamd Jody Moreno (rol van Emily Blunt). Hij voelt zich al snel aangetrokken tot de jonge vrouw, maar een ongeval zal hun prille liefde overkop doen gaan.

Jaren later heeft Colt de stuntbusiness vaarwel gezegd om zich te focussen op zijn fysieke en mentale gezondheid. Maar dan krijgt hij bericht dat de nieuwe productie van zijn (intussen) ex op het punt staat om in elkaar te storten. De reden: hoofdacteur Tom Ryder (gespeeld door Aaron Taylor-Johnson) is spoorloos verdwenen, en Colt is de enige die hem misschien kan terugvinden.

Gosling is dus lang niet de enige trekpleister in The Fall Guy. Emily Blunt is sinds haar Oscarnominatie voor Oppenheimer meer dan ooit hot, terwijl we Aaron Taylor Johnson begin 2025 zullen terugzien in Nosferatu. Om nog te zwijgen over het hardnekkige gerucht dat de acteur in pole position ligt om de nieuwe James Bond te worden!

Van zijn kant wandelt Gosling met zijn kop in de wolken sinds niemand minder dan Steven Spielberg liet weten dat hij The Fall Guy een geweldige film vindt. «Niets kan me nu nog deren», zegt de acteur. «Steven Spielberg heeft de film graag gezien! Het was ongelooflijk om dat te vernemen. Ik kan niet wachten tot iedereen The Fall Guy kan ontdekken. Het is een heel bijzondere film.»

Vanaf 24 april weten we of al die lofbetuigingen inderdaad verdiend zijn!

Check Also

Opnames ‘Patsers’ gaan 22 juli 2024 van start!

De opnames van de film ‘Patsers’ gaan vanaf 22 juli van start in Antwerpen. Ook …