Eerste trailer Venom 3 belooft groot spektakel!

Het derde avontuur van onderzoeksjournalist Eddie Brock en zijn hongerige buitenaardse parasiet Venom wordt meteen ook het slotakkoord van de trilogie. En het zou wel eens een definitief einde kunnen worden, want de eerste beelden wijzen erop dat onze held het misschien zal overleven. Uitsluitsel vanaf 23 oktober in de bioscoop!

Veel details over de plot van Venom 3 zijn nog niet bekend, behalve dat zowel Eddie Brock als Venom opgejaagd wild worden, en dat ze zowel menselijke als buitenaardse jagers op de hielen krijgen. De wezens van Venoms thuisplaneet hebben namelijk ontdekt dat het titelpersonage zich op aarde verscholen heeft. En dat is slecht nieuws, niet alleen voor Venom maar ook voor de hele mensheid.

Hoofdacteur Tom Hardy, die net als de vorige keer mee het verhaal verzon, wil al het volgende verklappen: «De studio [Sony] was heel tevreden met de vorige film. Ik zou nooit meegewerkt hebben aan dit derde deel als ik niet openstond voor elke kans of mogelijkheid, of als ik niet stond te popelen om het te doen. Als je de 100 meter loopt, zou het idioot zijn om niet op de Olympische Spelen te mikken. Dus ja, dat is het niveau waarop ik wil spelen.»

Dit derde luik wordt geregisseerd door Kelly Marcel, die meteen haar debuut maakt als cineast. Eerder schreef ze onder meer de vorige twee Venom-avonturen en Fifty Shades of Grey.

Venom: The Last Dance (zoals de film officieel heet) speelt dus vanaf 23 oktober in de bioscoop!

Check Also

De Formule 1-film met Brad Pitt heeft een releasedatum!

Het racedrama komt op 25 juni 2025 in de zalen! Met Pitt in de (ha!) …