Huiveren met de eerste echte trailer voor “Alien: Romulus”!

In maart lichtte een teaser al een klein tipje van de sluier die over Alien: Romulus hangt. Nu richt de eerste trailer een felle schijnwerper op de zevende film uit de angstaanjagende franchise (nee, we tellen Alien vs Predator niet mee). En het minste wat je kunt zeggen, is dat het er veelbelovend uitziet!

Alien: Romulus is dan wel de zevende film in het rijtje, als je de chronologie van de verhalen volgt, is dit pas de derde. Regisseur Fede Álvarez (Evil Dead, Don’t Breathe) en zijn vaste co-scenarist Rodo Sayagues keren namelijk terug naar de bron. Het verhaal van Alien: Romulus bevat alle elementen die je mag verwachten van de serie. We volgen een groepje jonge verkenners die een verlaten ruimtestation doorzoeken. En daar komen ze oog in oog te staan met de meest schrikwekkende levensvorm van het universum…

Alien: Romulus speelt zich niet alleen af na het beklemmende origineel van Ridley Scott uit 1979 en het overweldigende vervolg van James Cameron uit 1986, hij brengt ook duidelijk hommage aan die twee klassiekers. Cailee Spaeney (Priscilla, Civil War) neemt de hoofdrol over van Sigourney Weaver. In elk geval twijfelen we er niet aan dat Alien: Romulus de bekende slogan van de serie alle eer zal aandoen: «In space, no one can hear you scream…»

We kunnen niet wachten tot het 14 augustus is, want dan komt de film in de zalen!

Check Also

De Formule 1-film met Brad Pitt heeft een releasedatum!

Het racedrama komt op 25 juni 2025 in de zalen! Met Pitt in de (ha!) …