Eerste trailer voor “Vaiana 2”!

Op 27 novembre krijgen we het vervolg op de exotische Disney-hit Vaiana in de zalen. Een simpele klik brengt je alvast bij de eerste trailer

Eigenlijk was het de bedoeling dat dit tweede avontuur rond de dappere dochter van een Hawaïaans opperhoofd meteen naar Disney+ versluisd zou worden. Maar gelukkig is de studio van Mickey Mouse op tijd bij zijn zinnen gekomen en mag de film toch nog eerst zijn opwachting maken op het grote scherm!

Disney kondigt het vervolg op de kaskraker uit 2016 aan met de volgende ronkende woorden: «De film zal kijkers van alle leeftijden meevoeren op een fantastische reis naar de eilanden in de Stille Ocaan in het gezelschap van Vaiana, de onverschrokken avonturier die altijd klaar is om eender welke uitdaging aan te gaan. Ook de mythische halfgod Maui met zijn ongelooflijke kracht en macht is weer van de partij, samen met een opmerkelijke bemanning van matrozen. Het avontuur begint wanneer Vaiana een onverwachte oproep krijgt van haar voorouders. Daarop vat de jonge vrouw een tocht aan die haar naar de gevaarlijke wateren tot de rand van de zeeën van Oceanië zal brengen. En daar maakt ze dingen mee die ze nooit had kunnen voorspellen.»

Vaiana 2 wordt de eerste langspeelfilm van David G. Derrick Jr. als regisseur. Derrick werkte eerder in verschillende hoedanigheden mee aan films als Megamind, The Lion King en ook de eerste Vaiana (oorspronkelijke titel Moana). Hij schreef bovendien zelf het scenario van Vaiana 2. Het resultaat krijgen we dus vanaf 27 november in de zalen!

Check Also

De Formule 1-film met Brad Pitt heeft een releasedatum!

Het racedrama komt op 25 juni 2025 in de zalen! Met Pitt in de (ha!) …